Prominent financieel deskundige noemt drijvende kracht achter groei Bitcoin

Prominent financieel deskundige noemt drijvende kracht achter groei Bitcoin
Rate this post

Een groot financieel expert en hoofd van een top hedgefonds op Wall Street heeft één factor genoemd die de Bitcoin waarschijnlijk verder zal doen stijgen.

Inhoud

  • „GameStop rally bewijst dat ‚Bitcoin gaat werken'“
  • SkyBridge bezit $385 miljoen aan Bitcoin

Volgens een artikel van Bloomberg, gelooft Anthony Scaramucci-die SkyBridge Capital oprichtte-dat ondanks Bitcoin’s huidige val naar de $31.000 zone, er een groot positief is voor BTC in de huidige omgeving: de GameStop rally.

„GameStop rally bewijst dat ‚Bitcoin gaat werken'“

Anthony Scaramucci heeft verklaard dat de recente rally van de aandelen van GameStop vrij positief is voor de vlaggenschip cryptocurrency, en de stijgende aandelen van het bedrijf is „een bewijs van concept dat Bitcoin gaat werken.“

Scaramucci gelooft dat het fenomeen van de stijgende GameStop-aandelen bewijst dat gedecentraliseerde financiën, het idee dat ten grondslag ligt aan Bitcoin, werkt.

Het bedrijf werd genoemd in een tweet van Elon Musk („GameStonks“) die zijn aandelen een duw van meer dan 50 procent gaf, wat een totale stijging van 700 procent dit jaar aantoont.

Reddit-gebruikers waren grotendeels verantwoordelijk voor het aanjagen van de rallying handelssessie van de GameStop-aandelen, wat in feite „gedecentraliseerde investeerdersactiviteit“ was, en dit is goed voor Bitcoin, volgens Scaramucci.

Er is geen manier waarop je „de gedecentraliseerde menigte kunt verslaan,“ betoogt hij.

SkyBridge bezit $385 miljoen in Bitcoin

Scaramucci’s fonds heeft ongeveer $385 miljoen aan waarde van de vlaggenschip cryptocurrency, iets minder dan de eerste Bitcoin-aankopen van MicroStrategy, toen het bedrijf maar liefst $475 miljoen in BTC stak.

Het Bitcoin-fonds, onlangs gestart door SkyBridge, bevat momenteel ongeveer $60 miljoen.