Praksisen med Hodling Bitcoin er opp, opp, opp

Praksisen med Hodling Bitcoin er opp, opp, opp
Rate this post

Mengden hodling som forekommer i bitcoin-plassen har blitt tidoblet. I følge et nytt diagram som ble avslørt av Unchained Capital, har antall bitcoin-holdere som ikke har flyttet sine digitale fond det siste året, steget til et høydepunkt hele tiden.

Hodling har nådd et høydepunkt hele tiden

Dette gir perfekt mening når man vurderer de økonomiske forholdene mennesker overalt står overfor. Coronavirus-pandemien har forårsaket store skift i verdensøkonomiene. Fiat-valutaer har mistet mye av sin utholdenhet i løpet av de siste ukene, med den amerikanske dollaren som opplever massive fall som har tatt den til nye lavmål.

Som et resultat er mange ute etter eiendeler som bitcoin, gull og andre som et middel for å holde formuen sikret mot økonomiske problemer som inflasjon. Mange ser på bitcoin som en måte å diversifisere porteføljene sine og holde pengene sine sikre. Flere cryptocurrency-utvekslinger, som Coinbase, rapporterte til og med $ 1200 kjøp av bitcoin og andre former for crypto tidligere på året etter at det ble utstedt stimuluskontroller til amerikanere som gjorde mindre enn $ 75 000 per år.

Disse stimuluskontrollene var verdt omtrent $ 1200 hver. Dermed er det ikke tilfeldig at slike beløp også ble kjøpt via de aktuelle børsene og plattformene.

Diagrammet går i detalj angående noen av den spesifikke oppførselen til bitcoin-holdere. Hver gang prisen går opp, vises det at de fleste BTC-fans selger eller handler myntene sine for enten USD eller USDT (Tether, en populær stabil valuta). Imidlertid når valutas pris synker, går hodingen opp, ettersom folk har en tendens til å holde myntene sine trygge i sine digitale lommebøker, og nekter å flytte midler til mynten viser tegn til potensiell utvinning.

Valutaen kan ha det bra som sent. Eiendommen steg nylig over 11 000 dollar-merket og hopper litt hver dag (i skrivende stund handler det for rundt 11 300 dollar). Imidlertid har valutaen for det meste ligget på skjelven under store deler av 2020. For eksempel falt eiendelen til slutt i det høye $ 3000-området i mars i fjor, til tross for å ha handlet for godt over $ 10K en måned tidligere i februar.

Ting var litt skjelven før

Selv når det antagelig gikk bra med valutaen – for eksempel, hoppet eiendelen forbi 9 000 dollar igjen i begynnelsen av mai – var ikke ting helt sikker. En uke senere flyttet valutaen seg forbi $ 10 000, men bare kort, sannsynligvis på grunn av hypen rundt den tredje halveringen. Senere falt det tilbake i $ 9000-serien, noe som ga handelsmenn en viss bekymring for hvor og hvordan mynten ville bevege seg neste gang.

Dette skulle senere skje igjen i begynnelsen av juni. Valutaen ville bevege seg forbi $ 10 000 dollar bare i noen timer, noe som førte til at mange handelsmenn trodde at BTC ikke var sterk nok til å garantere salg eller fremtidige handler. Det var sannsynligvis det beste alternativet å holde stashene på plass og ikke berøre noen av pengene det gjelder.