Crypto Analyst: Bitcoin (BTC) kan 30-dagen winsten van 20-40% ervaren.

Crypto Analyst: Bitcoin (BTC) kan 30-dagen winsten van 20-40% ervaren.
Rate this post

Timothy Peterson heeft gepostuleerd dat Bitcoin Bank binnenkort een winst van 20 – 40% voor 30 dagen zou kunnen behalen.
Zijn analyse is gebaseerd op een significante daling van de sentimentwaarde van Bitcoin tot een drempel waarvan bekend is dat deze voorafgaat aan een pomp.
Meneer Peterson had eerder geconcludeerd dat Bitcoin ondergewaardeerd was met een sprong naar $11.000 waarschijnlijk in de nabije toekomst.
Crypto-analist Timothy Peterson heeft zijn laatste analyse van Bitcoin gedeeld, waarin hij uitlegt dat BTC binnenkort een winst van 20 – 40% voor 30 dagen zou kunnen boeken. Zijn analyse is gebaseerd op het sentiment van Bitcoin dat daalt tot een niveau waarvan bekend is dat het voorafgaat aan een grote doorbraak in de opwaartse richting. De heer Peterson deelde zijn analyse van Bitcoin via de volgende tweet en de bijbehorende grafiek die de bovengenoemde daling van het Bitcoin-sentiment belicht.

Bitcoin kon springen naar $11k
Bovendien had de heer Peterson er in een eerdere tweet op gewezen dat Bitcoin ondergewaardeerd was en heel snel een sprong naar $11k kon meemaken. Zijn analyse was gebaseerd op de prijs van Bitcoin die ver onder de Metcalfe-waarde lag, zoals te zien is in de grafiek bij zijn tweet hieronder.

Bitcoin nog om weg te komen van de invloed van de aandelenmarkt

De doorbraak van Bitcoin is echter in de ijskast gezet omdat de aandelenmarkten deze maand een beetje een duikvlucht namen. De S&P 500 is momenteel op een neerwaartse trend die begon op 2 september toen het werd getaxeerd op ongeveer $3.589. Op het moment van schrijven, de S&P 500 is de handel op $ 3.352 wat wijst op een 6,6% daling in een tijdsspanne van een beetje meer dan een week.

Het controleren van de correlatiegrafiek op Coinmetrics onthult dat de 360-dagen correlatie van Bitcoin met de S&P 500 op een recordhoogte ligt, zoals te zien is in de onderstaande grafiek.

Crypto Analyst: Bitcoin (BTC) Kan 30-dagen winst van 20-40% 17
Screenshot met dank aan Coinmetrics.io

Conclusie
Samenvattend heeft Timothy Peterson of Cane Island Alternative Advisors vastgesteld dat Bitcoin voor een periode van 30 dagen 20 – 40% winst kan behalen. Zijn analyse is gebaseerd op het sentiment van Bitcoin dat daalt tot niveaus waarvan bekend is dat ze voorafgaan aan een grote doorbraak in de opwaartse richting voor BTC.

Bovendien heeft hij een situatie voorgesteld waarbij Bitcoin in de buurt tot $11.000 stijgt. Deze laatste voorspelling is gebaseerd op de prijs van Bitcoin die ver onder de Metcalfe-waarde ligt.

Het lot van Bitcoin is echter sterk verbonden met dat van de aandelenmarkt, gezien de hoge correlatie met de S&P 500. Daarom moeten de beurzen ook in het groen staan om Bitcoin een bullish move te laten meemaken.

Zoals bij alle analyses van Bitcoin wordt handelaren en beleggers geadviseerd om adequate stopverliezen en een lage hefboomwerking te gebruiken bij het verhandelen van BTC op de verschillende derivatenplatforms.