Bitcoinin seuraava hintatavoite voi olla 74 000 dollaria, sanoo tekninen analyytikko

Bitcoinin seuraava hintatavoite voi olla 74 000 dollaria, sanoo tekninen analyytikko
Rate this post

TradingAnalysis.com -yhtiön perustaja Todd Gordon on väittänyt, että lippulaiva-salauksen bitcoinin seuraava hintatavoite on „noin 74 000 dollaria“ Elliott Wave -teorian perusteella.

Puhuessaan CNBC: n “ Trading Nationissa “ Gordon totesi, että on vaikea antaa BTC: lle perusarvo „koska siellä on melko rajallinen tarjonta“, koska vain 21 miljoonaa bitcoinia tuotetaan koskaan. Tarjouksessa nähdäksesi, minne BTC: n hinta voisi olla menossa, Gordon käytti Elliott Wave -teoriaa .

Hän sanoi:

Se on hieno tapa arvostaa salausta, koska Elliott-aallon on tarkoitus havaita paimennus mentaliteetti ja tunteet, jotka ohjaavat hintaa – pelko ja ahneus – ja se luo hyvin tunnistettavia malleja.
Gordon lisäsi, että teoria perustuu „ajatukseen, että ensisijaisessa trendissä on viisi aaltoa, kolme [ylöspäin] -suuntausta ja kaksi väliin tulevaa korjausta“. Ensimmäinen aalto, johon hän viittasi, tapahtui vuonna 2014, ja sitä seurasi lasku vuonna 2015 ja nousutrendi vuoteen 2018.

Neljäs aalto, hän sanoi, muodosti „eräänlaisen sivusuunnassa olevan kolmion“ kahden viime vuoden aikana, ja viides voisi olla se, joka vie BTC: n hinnan edellisen kaikkien aikojen korkeimmalle tasolleen. Teorian ennustetaan ennustavan „luotettavan suhteen“ ensimmäisellä aallolla kuljetun prosenttiosuuden ja viidennen aallon prosenttimuutoksen välillä. Vuonna 2014 BTC: n hinta nousi 658%.

Tekninen kauppias totesi:

En voi uskoa, että aion mennä CNBC: lle ja sanoa tämän, mutta se on noin 74000. Elliott-aalto menee erittäin hyvin… Fibonacci-moninkertaistuu. Jos se haluaa jäädä alle, se voi mennä 61 prosenttiin tavoitteesta, joka on vain 34 000.

Lehdistössä CryptoCompare-tiedot osoittavat, että bitcoin käy kauppaa $ 19,150: lla sen jälkeen, kun se on noussut yli 160% vuodessa. CNBC: ssä Mark Tepper, Strategic Wealth Partnersin toimitusjohtaja, teki myös nousevia BTC-hintaennusteita.

Toimitusjohtaja sanoi, että hän oli viime aikoihin asti käsitellyt bitcoinia spekulatiivisena sijoituksena, joka edusti murto-osaa hänen salkustaan. Hänen lähestymistapansa muuttui, kun PayPal ja muut julkisesti noteeratut yritykset alkoivat päästä salaustilaan.

Hänen sanojensa mukaan adoption puute pidätti häntä, mutta adoptio tapahtuu nyt:

Mutta… adoptiota tapahtuu, ja nuo käyttäjät, nuo PayPal- ja Square-käyttäjät, ostavat enemmän bitcoinia kuin mitä todellisuudessa markkinoille päivittäin tulee.